Νέες Εποχές

Μ ία Συνέντευξη για το πως η ιστορία της παιδικής μας ηλικίας επηρεάζει την ενήλικη ζωή. Η διαμόρφωση της ανθρώπινης προσωπικότητας, οι εμπειρίες μέσα στην οικογένεια, η "άνευ όρων" και η "υπό όρους" αγάπη, το χτίσιμο της αυτοπεποίθησης, τα ναι και τα όχι του γονιού. Το ταξίδι της ψυχοθεραπείας, οι μνήμες, η ενσυναίσθηση, ο κόσμος των συναισθημάτων, νευροεπισστήμες και νευροπλαστικότητα, η δύναμη της αλλαγής και τέλος το παιχνίδι με τους μαρκαδόρους.
 

Συνέντευξη: Γιάννης Θ. Διαμαντής

Μοντάζ: Costas Bromas

Κάμερες: Λουδοβίκος Βάγγερ

Μία Συνέντευξη για το πως η ιστορία της παιδικής μας ηλικίας επηρεάζει την ενήλικη ζωή. Η διαμόρφωση της ανθρώπινης προσωπικότητας, οι εμπειρίες μέσα στην οικογένεια, η “άνευ όρων” και η “υπό όρους” αγάπη, το χτίσιμο της αυτοπεποίθησης, τα ναι και τα όχι του γονιού. Το ταξίδι της ψυχοθεραπείας, οι μνήμες, η ενσυναίσθηση, ο κόσμος των συναισθημάτων, νευροεπισστήμες και νευροπλαστικότητα, η δύναμη της αλλαγής και τέλος το παιχνίδι με τους μαρκαδόρους.

Χρήστος Κοροβίλας
Χρήστος Κοροβίλας
Είμαι Κλινικός Ψυχολόγος (ενηλίκων & παιδοψυχολόγος) και Ψυχοθεραπευτής. Σπούδασα ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στην Αθήνα και στο Durham University στην Αγγλία όπου ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στην αναπτυξιακή ψυχοπαθολογία. Έχω ειδικευτεί στη Συστημική - Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία, ενώ έχω εκπαιδευτεί σε προγράμματα θεραπείας ζεύγους, ψυχοεκπαίδευσης γονέων και τεχνικές διαχείρισης του άγχους.